Παγκόσμια Ημέρα Coming Out 2012 – Oι ΛΟΑΤ οργανώσεις της Αθήνας παρουσιάζουν

Παγκόσμια Ημέρα Coming Out – Βγες απ’ τη Ντουλάπα!

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 στις 20.00 στο Θέατρο Βικτώρια

Οι LGBTQ (λεσβίες, γκέι, αμφί, τρανς, κουίαρ) Οργανώσεις της Αθήνας:Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ), Ομοφοβία στην Εκπαίδευση, Θετική Φωνή, Colour Youth, σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ LGBTQ ταινιών Θεσσαλονίκης, τη ΣΥΜΠΡΑΞΗ για το κοινωνικό Φύλο, και τον Κόσμο χωρίς Πολέμους και Βία, παρουσιάζουν το ντοκιμαντέρ της Ινδής παραγωγού, Sonali Gullati με τίτλο “ I am”. Ένα ντοκιμαντέρ που πραγματεύεται την αγάπη των γονιών προς τα παιδιά τους, όταν αυτά τους αποκαλύπτουν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, προσεγγίζοντας παράλληλα τις κοινωνικές δυνατότητες μιας κλειστής κοινωνίας όπως αυτή της Ινδίας.

Η προβολή της ταινίας είναι αφιερωμένη στη παγκόσμια ημέρα Coming Out (στην ελευθερία ανοικτής έκφρασης του σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου). Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Είσοδος Ελεύθερη

Μετά το πέρας της προβολής και συζήτησης, ακολουθεί catering Finger Food and Sangria στο φουαγιέ του Θεάτρου Βικτώρια, για την οικονομική ενίσχυση του LGBT κοινωνικού κέντρου “The Athens Rainbow House”.

Χορηγοί Επικοινωνίας: City Uncovered – Antivirus – 10% – Λεσβιακή Ομάδα Θεσσαλονίκης

Θέατρο Βικτώρια: Μαγνησίας 5 (Γ΄Σεπτεμβρίου 119) τηλ. 210 8233 125

Ίσως σας ενδιαφέρουν…